Нашите марки

NOKI - офис продукти без компромис в качеството! показва уважение към природата, околната среда и всички човешки ценности. Класьорите, папките и джобове с марка NOKI са изработени от екологично чист и разградим PP (полипропилен), който не замърсява природата, не съдържа олово и тежки метали. Не съдържа канцерогенни вещества, като пластмаса и не отделя отровни вещества при запалване. PP базираните продукти могат да помогнат както на околната среда, така и на нашето здраве.  NOKI - за по-чиста околна среда!

 

 

 

 

STD - иновативен дизайн и най-високо качество - принципи, устояли на времето! Линията на STD продукти непрестанно се разширява и усъвършенства през годините  Потребителите трябва да знаят, че купувайки продукт с марката STD, те всъщност си осигуряват гаранция за качество.

 

 

 

PENSAN, Fatih, RIO - Големите неща започват с големи вдъхновения. В Pensan Group , ние бяхме вдъхновени от обратните отзиви на нашите клиенти  и успяхме да създадем един от водещите производители на пишещи продукти в Европа. PENSAN, Fatih, RIO се продават в повече от 60 страни в 5 континента. Здравето на децата е наша основна грижа, за това нашите продукти отговарят на сертификати и стандарти - EN-71 ASTMD4236 и ISO 9001 . Качеството винаги е бил наш приоритет , а опитът ни дава възможността да предложим високо качество на разумни цени.

 

 

 

 

PAULINDA - изкуството да се забавляваш! Нови, иновативни продукти , развиващи както творчеството у децата, така и сръчността им.  Paulinda Super Dough е супер мек, лек, гладък. Изсъхва на въздух(не е необходимо изпичането на фигурката). Копринено гладко и много еластично, това тесто може да бъде в различни форми, както и да въввръща първоначалните свойства. Super Dough отговаря на европейските и северноамериканските стандарти за безопасност.

 

 

GIPTA - по-горе казаните неща за другите марки, който предлагаме са напълно подходящи за определение и на марката Gipta. Марка гигант в производството на хартиени и канцеларски материали следва три направления "Промоции", "Канцеларски материали" и "Амбалаж / опаковки", които са я направили това, което е. С над 10 000 точки на продажби, компанията не спира да бъде модерна, в крак с времето, предлагаща конкуретни стоки, след внимателно проучване на пазарите.

 

 

ARK, 3A - за компанията: в бранша от 1925 г.; над 300 вида продукти за офиса и училището; използват най-модерните технологии, винаги в крак с времето; зареждане и доставки към различни хипермаркети и износ към повече от 60 държави; сертифицирани по ISO 9001:2008 и от независими лаборатории като SGS.

 

 

PULSE - продуктите са изработени от висококачествени материали дизайнът, на които е изработен в Pulse Design студио. Започнали през 2009 г. контролът на качеството на раниците, чантите, несесерите куфарите и останалия набор от учебни предмети е на най-високо равнище и е един от най-важните аспекти за бизнес стратегията на PULSE. 

 


 

Марките, които притежаваме: AQUAREL COLLECTION  и    LOTTEXбългарски аналогични продукти на горепосочените марки.

 


 

Предлагаме и следните други марки: Koh i Noor, Lizy, Citizen, Delta, Data Bank, Winx, H2O, Strawberry, Spiderman, Fila и други.