Годишната презентация на Акварел в България 2017

Публикувана от Акварел 15/05/2017 0 Коментар(и) Новини,

Акварел е фирма, която се занимава с внос на канцеларски материали и ученически пособия от 1993 година и се стреми да обновява всяка година своята продукция, за да предоставя нещо нестандартно и ново, което е повод за по-добри взаимоотношения с клиентите.

 

Презентация на акварел 2017 - раници, детски играчки, канцеларски материали
 Всяка година Акварел ООД организира презентации на продуктите си в големите градове на България. Тази  година те се състояха във Варна и Пловдив и много дистрибутори посетиха събитието и се включиха  активно.


 Презентацията има за цел да запознае потребители с новите продукти и интересните предложения на  Акварел, както и да сподели идеи за успешен бизнес и продажби. Ние се стремим дистрибуторите са      доволни, да получат специални предложения и стоката им да се реализира успешно след това.

 

 На всеки, присъствал на презентацията, се стремяхме да обърнем индивидуално внимание, да  му представим интересните условия, както и новите ни продукти и ползите им. Всеки участник в презентацията имаше възможност без никакви допълнителни усилия да спечели допълнително 5 раници подарък от фирмата по избор. Това е изключително добра възможност за дистрибуторите и много от тях се възползваха от промоцията ни. 

 

Нови продукти на Акварел - раници "Pulse" и детски играчки


Продуктите, които бяха на фокус по време на презентацията, бяха новите продукти на Акварел – Раници Pulse и детски играчки.

 

детски играчки, ранички за деца на презентация на Акварел 2017
Раниците са единствените в България с 2 години гаранция. Производителят набляга на контролирания процес на производство с специален контрол над качеството. Материалът е изключително лек и здрав, а от вътрешната страна има слой, който предотвратява мокренето на пълнежа на раницата. Новото в колекцията е, че този слой е вече и от външната страна. По този начин раниците Pulse стават непроникваеми.

 

Голямо предимство на раниците Pusle e гърба, който особено при раниците предназначени за деца от 1-4 клас, е анатомичен и предотвратява запотяването. По този начин продуктът стои изключително комфортно на гърба, дори в най-горещите дни.

 

Други нови продукти са детски играчки, като сме наблегнали на играчки за пясъка и фини, които развиват моториката на децата. 


Всеки един от новите и вече наложили се продукти на Акварел може да видите в онлайн магазина ни, който работи 24 часа. Очаквайте отново наши презентации със специални оферти за търговци на едро и дребно.

Гледайте нашето интервю за презентацията и новите продукти на Акварел:

 

Напишете коментар