5 подходящи и безопасни играчки за подарък

Публикувана от Акварел 01/11/2017 0 Коментар(и) Полезна информация,
Всяко дете има нужда да бъде пренесено в света на играчките. Съществуват играчки за различни възрасти, но като цяло те са неделима част от живота на децата. Като всеки един родител, ще искате да зарадвате детето си и да виждате широката му усмивка, когато му поднесете играчка. Но много важно е какво точно купувате, дали е подходящо за възрастта на Вашето дете и най-важното - безопасен ли е материалът или предназначението на играчката. Ние от Акварел предлагаме множество продукти, сред които са разнообразни игри и играчки, които може да разгледате в раздел Играчки и хоби. Предлагаме Ви 5 подходящи и безопасни играчки за деца:

5 безопасни играчки за деца - тесто за моделиране Paulinda

 

1. Кукла, детска кухня или количка 

Няма момиче, което е да не е мечтало да има кукла, за която да се грижи. До ден днешен куклата е винаги най-добър приятел на представителите на женския пол.  Това, с което трябва да се внимава е разглобяването на самите кукли, защото знаем, че малките често обичат докато си играят да поставят в устата си разни предмети. Но куклата като цяло е подходяща и може да бъде перфектното възнаграждение на детето Ви и един чудесен подарък.
 

2. Плюшена играчка

Плюшените играчки са подходящи за деца над 3 години, защото децата обичат да си ги гушкат докато спят, а това може да бъде опасно. Поне може да бъдете спокойни, че материалът, от който са създадени, е безопасен и няма да навреди. Изберете играчка, която да бъде любимият анимационен герой на детето Ви. Със сигурност това ще го зарадва, а защо да не бъдат и неразделни приятели. Освен това, когато се чудите какъв подарък да изберете, било то за момиче или момче, плюшената играчка е универсално предложение. В зависимост от възрастта може да вземете и голяма играчка.
 

3. Paulinda

Ние от Акварел Ви предлагаме тесто за моделиране на Paulinda. Изработват се от супер лек материал, наречен Super Dough/ Modeling Foam - тесто за моделиране. Тук може да срещнете най-различни фигури - слончета, катерички, пожарникарска кола, дракон и други.  Paulinda може да бъде един идеален подарък за всяко едно дете.  Те са различни, разнообразни и нестандартни. Освен това са абсолютно безопасни. Бъдете оригинални в своя подарък! Широката гама от различни фигурки, правят избора Ви по-лесен, ако знаете детето какво предпочита и обича.

 

4. Конструктори

Подаръци от типа на "Лего конструкторите" са също подходящи за подарък, разбира се, ако децата са любители на такъв тип играчки. Но защо и Вие да не може да ги научите как да си играят с тях и с интерес да им отделят внимание. Креативните конструктори  насърчават децата да развиват специфични умения по един забавен начин. Има разнообразни конструктори, но се предлагат и такива конструктори, които могат да бъдат и опасни за деца. Например тези с огнестрелните оръжия не са много подходящи за всяка възраст. Вашият подарък може да бъде интересен, образователен и забавен.
 

5. Коли и други превозни средства

Най-често момчетата се радват на различните превозни средства. Това е един хубав подарък, особено докато детето Ви все още се придвижва с такъв тип играчки. Единственото, за което трябва да се внимава тук е, районът на който си играе. Вие трябва да остраните препядствията по пътя му като предмети, стълби, улици и т.н. Като ги изберете е добре да предвидите и теглото, ръста и височината на детето. Със сигурност бихте го зарадвали, защото днес доста от децата мечтаят за атрактивен подарък, особено когато видят друго дете да го има вече. Изберете подходящото превозно средство, за което Вашето дете копнее и осигурете усмивката на лицето му.
 
Много важно е какво подарявате на Вашето дете, но в един етап е добре да го насочите към креативни или образователни играчки. Накарайте го да развива своето въображение от малко. Не забравайте, че възрастта е от изключително значение за избор на подарък, освен това Вие трябва да обръщате огромно внимание на безопасността на децата. Ние от Акварел предлагаме множество играчки, подходящи както за момичета, така и за момчета. Осигурете перфектния подарък за всяко дете!

Напишете коментар