Нова серия раници “Pulse” за ученици и спорт

Публикувана от Акварел 19/05/2017 0 Коментар(и) Новини,Полезна информация,

Авкарел България е официалният вносител на международната марка “Pulse”. Със своето висококачество, различни екстри и стил, те са се утвърдили на международния пазар и навлизат все повече у нас. 
На тазгодишната национална презентация на Акварел бяха представени новите
спортни и ученически раници „Pulse“, които имат различни екстри като музикален конектор, анатонични за предпазване на гърба и специална технология, която предотвратява изпотяването на гърба.
 

Раниците са разделени в няколко серии, като всяка една от тях има различни приспособления според предназначението си. Ето ги и тях:

 

Спортни раници “Pulse”


Тези раници са предназначени за физическа активност. Високото качество и издръжливост на екстремни ситуации се дължи на материала, от който е произведена раницата - полиестер 900D. За по-голям конфорт раниците имат специален музикален конектор, с който удобно и лесно да слушате музика, докато спортувате. Раниците са трислойни, а гърбът има оформление направено, така че да предотвратява запотяването по време на физическа активност. 

 

Спортни раници Pulse - раници за излет, за спорт

Раници – туристически


Туристическите раници се делят на 4 вида според обема, който могат да поемат – 25 литра, 45 литра и 65 литра. Дълбочина им е 20 см. 


Раниците са специално пригодени за хора, които обичат да пътуват:
•    Метални водачи на циповете.
•    Рефлектен печат на лого, така че в тъмното да може да се вижда.
•    Предно отделение, отделение за джоб, каска, дъно и множество странични джобове
•    Каишки и държачи за различни уреди в туризма
•    Отвор за шише вода
•    Дъждобран и светлоотразителен материал

 

 

Туристическите раници „Pulse“ имат алуминиева конструкция по извивките на гръбнака за максимален комфорт.

 

Раници анатомик - анатомични раници за ученици и спорт

 

Раници „Анатомик“

 

Моделите са изключително подходящи за деца в ранна възраст, ученици и спортисти. “Анатомик“ са изработени от 600D полиестер, а размерите на раниците са 41x21 см. и 20 см. дълбочина с максимална тежест от 800 гр. Циповете са метални, а логото е втъкано в материала. Материалът е специално произведен за тези раници, а не масовия на пазара. При този тип раници освен презрамките, които са от долната част, имаме допълнителни, които прибират раницата максимално добре към гърба на детето и регулират височината на раницата, така че тя да застане максимално добре върху гърба и да не предизвиква изкривявания в една или друга посока. 


Новото тази година е, че има още едно допълнително предно закопчаване освен стандартното, което е през гърдите. Има допълнително предно закопчаване, което е в областта на талията и ханша. По този начин се гарантира неподвижността на раницата и се предотвратяват гръбначни изкривявания. Освен това гърбът е с мрежа с пяна за по-добра въздушна циркулация, имат гумирано дъно, светлоотразителен материал на лицето и отстрани на раницата, така че дори в тъмното тя да бъде виждана. Някои от моделите имат и дъждобран, който е светлоотразителен. 

 

Раница с музикален конектор - спортна и ученическа раница "Pulse" музика

Раници серия музика


Раничките серия „Music“ са за по-големи деца. С материал от 600D полиестер раниците са с изключително качество, а тежат под килограм всяка от тях. По специфичното при тях са извитите презрамки, които следват извивките на тялото. Така те прилепят по-добре към тялото и стават по-комфортни за носене. Имат подсилен гръб, но не колкото при малките деца. Уникалното при тях е музикалният конектор, който е едно удобство за децата. Имат предно закопчаване, така че раниците да прилепнат плътно към гърба и да няма движение на раницата. Дъното е подсилено с 3 слоя.


Раниците, предназначени за тийнейджъри, се различават от останалите по размерите на самата раница и по някои екстри, като например музикалния конектор. Това е приспособление на самата презрамка на раницата, така че слушалките да не се вкарват към самия телефон или mp3, а към този конектор. В раницата има допълнителен кабел, който се включва към самия телефон. Мобилното устройство се съхранява в раницата, като има отделно джобче за него от материал, който да не драска дисплея. 

Всеки един от моделите ни на раници “Pulse” може да намерите в онлайн магазина на Акварел.
 

За контакти: 


За въпроси и поръчки - 0700 89 001
Имейл: office@akvarel.bg 
Уеб сайт: https://akvarel.bg/ 

Напишете коментар