Топ 7 актуални плажни играчки за деца през 2017 г.

Публикувана от Акварел 14/06/2017 0 Коментар(и) Новини,

 

Плажът и морето са нещо очаквано от почти всяко дете. Възможността да играе във водата или да построи замъци и други структури в пясъка е неустоима за децата. За децата плажът винаги е свързан със забавления и много игри.

Топ 7 актуални пясъчни и плажни играчки за 2017

 

Според психолози плажът е добра възможност не само за забавление, но и за развитие на децата - да се учат и да развиват въображението си.

Това също е една от причините, поради които играчките на плажа, както и играчките с пясък са силно препоръчани от детските психолози и експерти.

Акварел България пуснахме нови плажни играчки, които ще зарадват всеки малчуган и ще го подтикнат към използване на въображението си. 

Вижте, кои плажни играчки са най-актуални за 2017:Форми за пясък - плажни играчки - akvarel.bg Магически форми за пясък

 Детето Ви ще стане истински дизайнер на плажа. Може  да направи всякакви форми в пясъка с няколко прости  движения и да комбинира звезди, сърца, кръгчета. Децата  обичат да рисуват върху пясъка и тези формички ще  допринесат за развитието на тяхното въображение. А и    ще имате време да се попечете, докато то си играе :)

 

 

 

 

 

HABA Баудино пясъчна голф играчкаПлажен голф - детски плажни играчки


Много модерна играчка, с която всички деца ще искат да играят с Вашето. Пясъчната голф играчка развива у децата координацията ръце-очи, докато си почиват от плуване. Може дори да организирате мини голф състезание между децата на плажа и да сте голяма забава за всички!

 

 

 

 


Плажни играчки от Акварел - актуални пясъчни играчки

Пясъчни играчки – комплекти


За начинаещия художник пясъкът се превръща в платно, върху което да рисува. Тази година сме Ви подготвили уникални нови коплекти за плажна игра – кофички, фигурки на костенурки, миди и много други. Разгледайте
плажните ни играчки на ексклузивна цена!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jazzminton Paddle Game – пясъчна играчкаJazzminton - плажни играчки - пясъчни играчки 2017


Кръстоска между пинг-понг и бадминтон, Jazzminton Paddle Game е страхотно не само за плаж и открито, но и за закрити пространства. Комплектът съдържа две цветни лопати и четири пера, от които 2 за бърза игра и още две за бавна игра.

 

 

 

 

 

 

 

 

Emoji - плажна топка - плажни играчки 2017Emoji плажна топка

 

Плажните топки са едни от най-любимите играчки, които всяко дете може да има. Сега опитайте да си представите, че имате 56-инчова плажна топка с готиното смеещо се emoji  и със сигурност ще видите сълзи от радост на очите на Вашето дете. 
Всеки го обича. От малки деца до тийнейджъри и дори възрастни в 50-те и 60-те. С нея определено детето Ви ще се открои и забавлява на морето. Най-доброто от всичко обаче е усещането за гордост, което детето ви ще има, ако той или тя се види да играе с тази топка мамут.

 

 

 

 

 

 

 

Комплект с мини играчки за басейн Комплект плажни играчки - пясъчни играчки 2017


Това е отличен начин да прекарате по-забавно и по-приятно времето на плажа или в задния двор на басейна. Самата играчка спомага за изследването и творчеството. Комплектът за лято може да включва цветни мини топки, пистолети, надуваеми чукове, надуваеми слънчеви очила и допълнителни играчки.
Октопод хварчило 
Децата винаги са били очаровани от летенето. Сега те могат да имат червения Октопод хварчило, за да им помогне да се насладят на усещането, че могат да изпратят нещо въздушно и да остане там дълго време.

 

 

 

 

 

Очаквайте още интересни плажни играчки от нас и Ви пожелаваме приятна почивка на любимото ни Черноморие!

Напишете коментар