Модел Paulinda Lycky Charm талисмани различни видове - Канцеларски материали за офиса и училището | Акварел

В далечния изток, знакът на всяка година е представен от различно животно и е цикъл от 12 години. Серията от талисмани Paulinda Lycky Charm представя тези животни. Счита се, че хората родени под всеки един от тези знаци, имат сродни, личностни черти спрямо животното представящо дадената година.


 

Модел Paulinda Lycky Charm - талисмани видове: Плъх, Вол, Тигър, Заек, Дракон, Змия, Кон, Овца, Маймуна, Петел, Куче и Прасе.

Комплекта съдържа: Тесто за моделиране Super Dough - 40 гр. х 3 цвята, 2 пластмасови очички., пластмасов контейнер с 4 отделения за съхранение.

 


Тестото за моделиране е материал, който се втвърдява при излагане на въздух, то е супер леко, чисто и меко, лесно за размесване и напълно безвредно. За да се втвърди готовият модел са необходими 24 часа, след което е готов за игра. За да използвате тестото наново е необходимо да го надробите на малки парченца и да ги смесите с малко вода. Цветовете на тестото за моделиране са напално смесими. Тестото за моделиране не се пече, не трябва да се замразява, да не се суши в печка или микровълнова печка, да не се съхранява при температури над 50º С, да не се излага на пряк огън. Съхранявайте неизползваното тесто в добре затворени пликове и контейнери. Винаги измивайте ръцете си след употреба на тесто за моделиране. Не се препоръчва използването на тестото за моделиране от деца под 3 години. Да се използва винаги под родитеслки контрол. Подробни указания за начина на употреба ТУК 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Модел Paulinda Lycky Charm талисмани различни видове

  • Преглеждания: 1102
  • Производител: Paulinda
  • Модел: 19764
  • Наличност: В наличност
  • 3.49 лв.

Етикети: Paulinda, тесто за моделиране, Super Dough