За нас

 

АКВАРЕЛООД е компания основана през 1994 г. и създадена и специализирана в областта на експресните доставки на офис продукти и консумативи, офис оборудване, рекламни изделия, училищни пособия, а от скоро и на детски книжки, книжки за оцветяване както и романи - всички те в ниския ценови диапазон. Така правим литературата по-достъпна за всеки. Ние се наложихме на българския пазар с актуалната стока, която предлагаме, с конкурентните цени, както и с коректното отношение към своите клиенти и партньори.

 

Екипът ни е съчетание от млади и енергични хора в съчетание с опитни модерно мислещи професионалисти, вряли и кипяли години наред в сферата на офис консумативите. Всички ние работим с една единствена цел - да изпълним най-бързо и най-ефективно Вашите поръчки.

При нас ще откриете:

  • канцеларски материали - телбоди, перфоратори, поставки за бюро, класьори, папки и джобове, лепила и коректори, телчета и кламери, калкулатори, карфици и кабъри, разделители;
  • ученически пособия - раници и чанти, несесери, кутии за химикали, гуми, чертожни инструменти, острилки, облекла, блок и скицник, тетрадки, етикети;
  • пишещи средства - химикали, моливи автоматични, моливи за чертане, моливи цветни, пълнители;
  • литература - енциклопедии, детски образователни и занимателни книжки, книжки за оцветяване, романи;
  • всичко за училището - помощни пособия както за ученика, така и за учителя;
  • техника и мебели - цялостна компютърна периферия, офис шкафове, столове и сейфове;
  • спортни пособия и игри - различни спортни пособия и комплекти, както и настолни игри, предназначени за доброто прекарване на свободното Ви време;
  • хигиена - различни почистващи средства за дома и офиса

Екипът на “АКВАРЕЛООД е готов да Ви окаже съдействие в качеството си на партньор при доставката на офис продукти, консумативи, офис оборудване и рекламни изделия, всичко за дома и училището.
 

Ние Ви обещаваме:

- винаги първокласно обслужване

- висококачествени продукти

- изгодна цена

- точност и коректност


Успехът на нашия бизнес се дължи на способността ни да бъдем гъвкави, да следваме, но и да изпреварваме пазара, да се развиваме и променяме, да усъвършенстваме нашата организация, продукти и услуги. Удовлетвореността на клиента е най-важният критерий за нашата работа. Стремежът да отговорим на очакванията и потребностите на нашите партньори е основна предпоставка за развитието на фирмата.

 

Сертификати:

 

От 2009 г. „Акварел“ е сертифицирана по стандартите на ISO 9001:2008.

 

 

 

Сертификат "Коректна фирма 2016" - Акварел ООД за производство, внос, износ и дистрибуция на канцеларски материали, ученически пособия, училищно и офис оборудване. 

 

 

 

Препоръки и референции - фирма "Акварел" ООД

 

          

Референция - "КАУФЛАНД"                        Референция - "Община КРИЧИМ"         Препоръка - ТП "ДГС" - Пловдив

 

Рекламно обслужване - лого дизайн, търговски марки, печатна реклама, транспортна и външна реклама, сувенирна реклама.

 

Ние Ви предлагаме готови решения от идея до цялостната реализация на проекта, като на всички етапи съгласуваме с Вас този процес.

Съчетаваме професионализъм,  творческо мислене,експедитивност, безкомпромисност в качеството и силно желание да Ви служим, за да удовлетворим Вашите очаквания.

 


 

Контакти:

България, Пловдив, бул. Княгиня Мария Луиза 72
тел. 0700 89 001
e-mail: web.admin@akvarel.bg

 

За северно Черноморие: тел. +359895794348


За южно Черноморие: тел. +359897943417