За нас

 

АКВАРЕЛООД е компания основана през 1994 г., създадена и специализирана в областта на експресните доставки на офис продукти и консумативи, офис оборудване, рекламни изделия, училищни пособия, а от скоро и на детски книжки, книжки за оцветяване както и романи - всички те в ниския ценови диапазон. Така правим литературата по-достъпна за всеки. Ние се наложихме на българския пазар с актуалната стока, която предлагаме, с конкурентните цени, както и с коректното отношение към своите клиенти и партньори.

 

Екипът ни е съчетание от млади и енергични хора и опитни модерно мислещи професионалисти, работели години наред в сферата на офис консумативите. Всички ние работим с една единствена цел - да изпълним най-бързо и най-ефективно Вашите поръчки.

При нас ще откриете:

 • канцеларски материали - телбоди, перфоратори, поставки за бюро, класьори, папки и джобове, лепила и коректори, телчета и кламери, калкулатори, карфици и кабъри, разделители;
 • ученически пособия - раници и чанти, несесери, кутии за химикали, гуми, чертожни инструменти, острилки, облекла, блок и скицник, тетрадки, етикети;
 • пишещи средства - химикали, моливи автоматични, моливи за чертане, моливи цветни, пълнители;
 • литература - енциклопедии, детски образователни и занимателни книжки, книжки за оцветяване, романи;
 • всичко за училището - помощни пособия както за ученика, така и за учителя;
 • техника и мебели - цялостна компютърна периферия, офис шкафове, столове и сейфове;
 • спортни пособия и игри - различни спортни пособия и комплекти, както и настолни игри, предназначени за доброто прекарване на свободното Ви време;
 • професионално спортно обордване за футбол и футзал - спортни обувки и екипи, футболни и футзал топки, спортни чанти, раници и мрежи
 • хигиена - различни почистващи средства за дома и офиса Екипът на “АКВАРЕЛ”ООД е готов да Ви окаже съдействие в качеството си на партньор при доставката на офис продукти, консумативи, офис оборудване и рекламни изделия, всичко за дома и училището.
    Ние Ви обещаваме: - винаги първокласно обслужване

   

  - висококачествени продукти

   

  - изгодна цена

   

  - точност и коректност

   


  Успехът на нашия бизнес се дължи на способността ни да бъдем гъвкави, да следваме, но и да изпреварваме пазара, да се развиваме и променяме, да усъвършенстваме нашата организация, продукти и услуги. Удовлетвореността на клиента е най-важният критерий за нашата работа. Стремежът да отговорим на очакванията и потребностите на нашите партньори е основна предпоставка за развитието на фирмата.   

 • Сертификати:   От 2009 г. „Акварел“ е сертифицирана по стандартите на ISO 9001:2008.  

 • Препоръки и референции - фирма "Акварел" ООД


            

  Референция - "КАУФЛАНД"                        Референция - "Община КРИЧИМ"         Препоръка - ТП "ДГС" - Пловдив

   

  Рекламно обслужване - лого дизайн, търговски марки, печатна реклама, транспортна и външна реклама, сувенирна реклама.

   

  Ние Ви предлагаме готови решения от идея до цялостната реализация на проекта, като на всички етапи съгласуваме с Вас този процес.

  Съчетаваме професионализъм,  творческо мислене,експедитивност, безкомпромисност в качеството и силно желание да Ви служим, за да удовлетворим Вашите очаквания.

   


   

  Контакти:

  България, Пловдив, бул. Цариградско Шосе 32Б
  тел. 0700 89 001
  e-mail: web.admin@akvarel.bg

   

  За Северноизточна България: тел. +359895794348


  За южно Черноморие: тел. +359897943417

   

    ​