Как да поръчаме

Видео:

Избор на продукти

1. Използвайки менюто в червената лента можете да прегледате категориите от продукти. Продуктите са разпределени в различни категории, в зависимост от тяхното предназначение и характеристики. Ако знаете наименованието на търсения продукт, можете да ползвате търсачката в горната дясна част на екрана.
2. Когато намерите продукта, който Ви харесва, можете да го добавите в кошницата чрез бутона "Купи"

 

Кошница за покупки

1. При добавянето на продукти в кошницата имате възможността да преглеждате списъка с избрани продукти, да актуализирате количеството,  да премахнете един или повече продукти. Тук е мястото за добавяне на код на ваучер или купон, ако разполагате с такъв. След натискане на бутона „Добави“, стойността на ваучера или купона ще се приспадне от общата стойност на поръчката.
2. След като направите поръчка, ще получите потвърждение на електронната поща, а наш оператор ще се свърже с вас в работен ден от 08.30 до 17.30 часа, за потвърждение. Поръчката ще бъде изпратена според Условията за доставка.

 

Разгледайте детайлно целия процес за поръчки стъпка по стъпка:

 

1. Когато се спрете на артикул, който искате да поръчате, кликнете върху зеления бутон "Купи".

 

2. След кликване от ваша страна върху бутон "Купи" системата ни автоматично ще ви извести, че е приел успешно добавянето на избрания продук към кошницата ви.

 

3. В горния десен ъгъл на сайта се намира вашата кошница. По всяко време можете да направите проверка за добавените от вас артикули преди да пристъпките към изпращане на поръчката ви. 

 

4. От бутона "Кошница" по всяко време можете да направите подробна справка за добавените към кошницата ви артикули. За всеки артикул получавате информация за модела на артикула, количеството, което се заявили, освен това можете да добавите още или да премахнете от заявените бройки. Също така виждате единичната цена на артикулите, както и общата сума на поръчката ви. Тук е мястото от което можете да използвате промоционални купони или ваучери ако разполагате с такива. 

5. Пристъпете към потвърждаване на поръчката ви чрез един от двата възможни начина - чрез бутон "Плащане" от страницата на кошницата ви или от бутон "Купи" от кошницата в горната дясна част на уеб сайта.