Забавления за децата на открито

Публикувана от Акварел 04/05/2017 0 Коментар(и) Полезна информация,

 С настъпването на пролетта и стоплянето на времето отново идва време за игри на открито. След дългата и студена зима е наистина хубаво да знаеш, че можеш да излезеш навън и да се порадваш на хубавото време. Лесно може да се предположи кои хора са най-ентусиазирани от тази новина – децата, разбира се. Вероятно те с най-голямо нетърпение са очаквали зимата да си отиде, а с нея и дългото стоене на закрито и топло. Игрите в снега също си имат своя чар и сами по себе си са чудесни, но пък единственият им недостатък е, че не можеш да прекараш дълго време играейки навън.

 

Занимания за деца - батут -детски играчки от акварел
 

Хубавото на топлото време е, че децата отново могат да прекарват дълго време на открито и да изразходват енергията си.  Сега отново идва времето за дългоочакваната пролетна ваканция, а тя ще измести уроците и писането на домашни с по-забавни дейности като карането на колело, излети сред природата, игрите в парка. За родителите няма да е особено трудно да подберат интересни дейности, които децата да вършат. Подходящи са всички видове спорт – важното е те да са забавни и увлекателни. И все пак, ако Вашите идеи са се поизчерпали и в момента не се сещате по какъв начин да осигурите на своето дете интересно занимание на открито, то ние в Акварел можем да ви дадем някои наистина интересни предложения от нашия каталог с игри в раздел Спорт.


Балансираща игра


Играта Балансирай по моста е нещо наистина иновативно, модерно и забавно. Целта й е да бъде полезна, да увлича и предизвика децата. Създадена е така, че да може да се променя и степента й на трудност да варира, което само по себе си ще носи нови предизвикателства за играещите я. Тя е чудесен избор за групови детски занимания. Ние силно я препоръчваме за партита – било за рожден ден или друг празник. Подходяща е за различни възрасти, тъй като трудностите й могат да се регулират.  Височината й също варира – от 10 см до 24 см.

 

Федербал


Ето една класическа игра, любима на всички – и родители, и деца. Федербалът е забавен и увлекателен и не изисква никаква друга специална подготовка, освен желание и добро настроение. Предлагаме ви я не случайно – кой е казал, че само децата трябва да се забавляват? Купете един комплект и предложете на детето да играете заедно. Така ще си създадете време само за вас и ще се сближите още повече, докато се забавлявате. И не на последно място – вие също ще влезете във форма, ще се пораздвижите и ще изгорите няколко калории, натрупани през зимата. 


Батут


За къде сме без него? Можете ли да си представите детско парти без батут? Ако имате дворно пространство, то не се колебайте да закупите един. Ние в Акварел предлагаме няколко разновидности батути, измежду които можете да избирате. Разликите в батутите е в диаметрите (по-малко или повече), както и в това, че има такива със стълби и обезопасяващи мрежи. Конструкциите им са подсилени, а повърхностите – гъвкави. Може да Ви предложим и модели с обезопасяващи входове и защитени катарами, а те са сертифицирани според европейските стандарти за безопасност. 

 

Напишете коментар