Тесто за моделиране Paulinda Super Dough - полезни съвети

Публикувана от Акварел 16/11/2015 0 Коментар(и)

Здравейте приятели,

 

Предлагаме да се запознаете с новия супер лек и супер градък материал, от който фигурките просто оживяват и начинът по който да ги създавате. 

Paulinda Super Dough е иновативен нов продукт, който предлага чиста и безопасна възможност за практическа игра за деца и развиване на тяхното въображение. Материал за моделиране, Super Dough е лек, гладък, мек на допир и е изключително гъвкав.

Всеки комплект Paulinda Super Dough предлага лесни за употреба инструкции за създаване на специални Paulinda продукти, който предлага забавен проект за работа на децата самостоятелно или с мама или татко. Тъй като Paulinda Super Тестото не съдържа глутен и алергени, и отговаря на европейските и американските стандарти за безопасност, родителите могат да наблюдават как децата им се овличат със забавното тесто, без да се притесняват.

Различно от всяко друго тесто

Paulinda Super Тестото е различно от всяко друго тесто или моделираща глина. Продуктът е базиран на вода. Paulinda също така не се свива и не променя текстурата си при изсъхване. След като тестото изсъхне напълно, то може да бъде боядисано, за да придаде красиви щрихи на играчката.

Десетки забавни комплекти, от които да избирате.

Автомобили, дракони и чудовища, слончета, камили и мечета и много много други. Всеки комплект включва инструкциите стъпка по стъпка, предоставяйки на децата съветите и триковете, необходими за създаването на идеалния модел на Paulinda, като същевременно им дава възможност да следват собствените си идеи.

 

1. Смесване на цветове.

 

 

2. Основни предимства пред глината.

 

 

3. Основни предимства пред обикновен моделин.

 

 

4. Сравнение теглото на тестото за моделиране Super Dough спрямо стандартния моделин и глина за моделиране.

 

 

5. Изсъхване и втвърдяване.

 

 

6. Съвети и препоръки от нашите експерти.

 

 

Приятна игра!

Напишете коментар