Рекламации

Уважаеми Клиенти,


съгласно действащото законодателство в Р.България Вие, в качеството си на потребител, имате право да върнете закупената от Вас стока при сключен договор за покупко-продажба от разстояние 14-дневен срок от датата на доставка на стоката, като не е необходимо да посочвате причина за това. През този период Вие сте длъжни да съхранявате получената стока, нейното качество, количество и безопасност. При връщане на стоката Вие не дължите допълнителни обезщетения или неустойки.

 

Връщане на стоки НЕ се приема в случай на:

  • Констатация, че ПОЛУЧЕНИЯТ продукт е с нарушен търговски вид и следи от употреба, спрямо ПОРЪЧАНИЯ;
  • Когато ПОЛУЧЕНИЯТ продукт е с различни количество/бр. и цена спрямо ПОРЪЧАНИЯ;
  • ​Доставка на продукти, изработени по изискванията на потребителя или по негова индивидуална заявка;
  • Рекламация за стоки, повредени и/или променени след момента на получаването им;
  • Липса на предварително уведомяване за връщане на стока, „Акварел“ ООД запазва правото си да откаже рекламация.
  • Когато липсва документ за покупко-продажба (касов бонд и/или фактура) на стоката.

 

ВАЖНО!

Стоката се изпраща на адреса на фирмата в Пловдив и разходите по доставката се покриват от клиента, или може да бъде върната на място в шоурума ни.
Възтановяване на цялата сума (парите платени за продукта) се извършава по банков път, след като стоката бъде върната със документ за покупко-продажба (касов бонд и/или фактура) и проверена от наш служител, само при условие, че не е нарушен търговския вид или целостта на стоката (разкъсана опаковка, премахнати етикети и други), в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

При грешка, допусната от клиента (неточен модел на продукт, размер, количество или ил друга неуточнена или грешна инфомация ), сайтът не носи отговорност!

Сайтът запазва правото си да променя, наличности, цени и текущи оферти, като не се задължава да уведомява клиентите си за променените условия. Възможна е лека промяна в дизайна на някои продукти  в зависимост от текущата партида.
Всички права са запазени! Цялата информация в сайта е собственост на "Акварел" ООД и използването на съдържанието в сайта (или част от него) е позволено само с цитиране и поставяне на обратна връзка ( линк ) към www.akvarel.bg.