Ученически Шкафчета

Публикувана от Акварел 07/09/2018 0 Коментар(и)

Тази година Министерство на образованието и науката на Р.България предприе мерки за олекотяване на ученическите раници. Една от тях е закупуването на шкафчета за учениците.

Близо 600 държавни и частни училища в цялата страна са одобрени за съфинансиране от МОН по програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“.

 

Ние от Акварел взехме дейно участие в изпълнението на тази чудесна идея. Много от училищата ни се довериха. С желание да оправдаем доверието им и да сме част от прекрасната инициатива на МОН, подходихме с много хъс и професионализъм към възложените поръчки. Произведохме здрави и пъстри дървени и метални шкафчета, според индивидуалните нужди на всяко училище. В резултат на това тече процес на доставки. С нови шкафчета вече могат да се похвалят училища от Пловдив, Варна, Дупница, Видин, Велинград, Кричим, Сливен, Бяла река, Буково, Стамболийски, Лозенец, Каолиново, Брани поле и др.

 

Удовлетворени сме, че и ние имаме своя принос в реализирането на проект, който помага да се създава по-добра образователна среда за нашето бъдеще – децата на България.

 

            

Напишете коментар