Акварел партньор на спортния празник на Тракия в Пловдив

Публикувана от Акварел 17/10/2017 0 Коментар(и) Новини,

В събота (14.10) се състоя спортния празник на Тракия в парк Лаута Пловдив. На събитието се включиха стотици възрастни и деца, като настроението беше страхотно от началото до самия край. Организатор на събитието е спортната зала „Камато“, която е известна с инициативите, които провежда за развитие на спортния дух на пловдивчаните.

 

Спортен празник на Тракия - партньор Акварел - книжки за оцветяване

Това не беше обикновен спортен празник – мъниците скачаха с чували, надбягваха се, задържаха балони пълни с вода и много други забавни занимания. След всяка игра победителите бяха награждавани с подаръци, а за загубилите също имаше по нещо. Акварел се включи в празника с изключително голямо желание и подари детски книжки на всички включили се в една от игрите. Нашите книжки за оцветяване зарадваха децата и ги стимулираха да се включват в останалите занимания.

 

По време на празника бяха подарявани също играчки от Амек Тойс, здравословни закуски от Радиком, козметика от Тианде и играчки от Зайо Байо. Освен това всяко желаещо дете получи вкусен айрян или плодово мляко от Нашенско, снакс от Зайо Байо и вода от Михалково.

Голяма атракция за децата бяха батутите по време на тренировката по “Fit Jumping”. За възрастните бяха подготвени тренировки по нашумелия Kangoo Jumps и високоинтензивната тренировка по Табата. Инструктурите на Камато раздвижиха Лаута и допринесоха за доброто настроение на участниците.

 

Много сме щастливи, че имахме възможност да сме партньор на такова слънчево събитие и сме виновни за усмивките на десетки деца с нашите книжки за оцветяване.

Очаквайте скоро новата ни серия детски играчки в края на Октомври.

Напишете коментар