Подаръци за деца според тяхната зодия част 1

Публикувана от Акварел 04/01/2018 0 Коментар(и)
Играчките са неделима част от ежедневието на всяко едно дете. Няма нищо по-важно от усмивката на Вашето дете. Затова от изключително значение има каква играчка да му подарите за всеки един дълго чакан повод. Много хора смятат, че характерът на човек се определя от неговата зодия. И Вие ли мислите така? Ако да, тази статия ще бъде полезна за Вас и детето Ви. Възнаградете го за старанието в училище, за приличното държание, или без повод го изненадайте, защото го обичате. Ние от Акварел предлагаме множество детски играчки и Ви даваме нашите предложение спрямо зодията на детето.
подаръци за деца, детски играчки спрямо зодията
 

1. Зодия Овен

 
На пръв поглед  детето Овен изглежда трудно за разбиране. Но за всеки родител, това не е проблем, защото няма кой да го познава по-добре от собствените му родители. Те се характеризират със сила, динамизъм и гордост. Дълбоко в себе си, те са нежни и добри.  В детската си възраст, те обичат препятствията и борбата, освен това не са и никак скромни. Това, с което бихте го впечатлили е нещо наистина голямо, което  да привлича вниманието отдалеч. За тях всеки един подарък трябва да бъде най-доброто и да прави впечатление.
 

2. Зодия Телец 

 
Децата със зодия телец са упорити, чувствителни и се стремят винаги към справедливост.  И все пак те си падат по луксозните неща. Кокетни са и си падат по украшенията. Понякога със своя чар са склонни да подкупят родителите си, за да получат това, което искат. Една от най-изявените им страни в характера е, че са практични и държат техните подаръци да им вършат работа. Най- подходящите за момчетата са, например консктрукторите, които те сами да си сглобяват и раглобяват. А за момичетата подходяща идея са Барбита, но с цял комплект- къща, кола, дрехи, обзавеждане или детска кухня с аксесоари. Ако детето телец е по-голямо, то ще се зарадва на дрехи, обувки, раници или техника, нещо отново практично. Ние от Акварел предлагаме множество детски играчки както за момичета, така и за момчета. Изберете подходящия подарък за Вашето дете.
 

3. Зодия Близнаци

 
Близнаците са любознателни личности, интересуват се от всичко. Умеят бързо да се приспособяват и знаят как да се държат с всеки. Обичат да участват в различни инициативи и се стремят към развитие. Най-важното в подаръка на детето близнаци е, не самият той, а жестът. За целта трябва да проявите въображение и да изберете нещо нестандартно за тях, за да ги впечатлите. Нашата идея е да подарите на момичетата близнаци комплект за гримиране или за готвене с аксесоари, а за момчетата може би нещо свързано с техниката или строене, разбира се , не пропускайте да е с екстри.
 

4. Зодия Рак

 
Тези деца са наистина прекалено чувствителни. Към тях трябва да се отнасяте внимателно, често са склонни към избухване.  Затова, Вие трябва да подхождате с разбиране и нежност към тях. Това, което е типично за зодия рак, че те има изключителна памет. Способни са, играчката, която им подарите да я пазят вечно. Като цяло, те обичат да им подарявате, нещо, което очакват те самите. Най-добрият вариант, за да ги зарадвате е да ги подпитате предварително и да им поднесете желания подарък за тях. Впечатляват се от това как поднасяте подаръка, а не от стойността.
 

5. Зодия Лъв

 
Със сигурост знаете, че лъвовете имат огромно чувство за справедливост.  Децата са буйни и емоционални.  И да не забравим и това колко са горделиви. Родителите на децата със зодия лъв, трябват дабъдат търпеливи и да се отнасят винаги с добро, защото са малко докачливи и са склонни към конфликт. Като цяло малките деца лъв са весели и чувство за хумор. Те са царе, затова е необходим и царски подарък. Когато подарявате нещо на зодия лъв, е добре да е нещо, с което да се хвали и да бъде на върха, както винаги. Подаръкът трябва да бъде внушителен. Момичетата ще се впечатлят от модерни дрехи или лъскави аксесоари, дори и козметика. На момчетата може да подарите нещо, което да могат да командват, или някоя кола, която да карат.
 
Очаквайте втора част с останалите 7 зодии!

Напишете коментар