Подаръци за деца според тяхната зодия част 2

Публикувана от Акварел 16/01/2018 0 Коментар(и)

 

6. Зодия Дева

 

Децата, които са зодия дева са разумни мъдри. Чувстителни са и са малко по-трудни в отношенията с приятели. Като родители трябва да му помогнете да разбере, че налучкванията в живота не са всичко и че понякога импулсивните действия тежат много. И те предпочитат по- практичните подаръци. Обичат изкуството и затова най-добрият подарък за тях е нещо за рисуване, моделиране , дори и  настолни игри като монополи и пъзели. Освен детски играчки ние предлагаме и разнообразни настолни игри и продукти за моделиране.
 
 
 

7. Зодия Везни

 

Децата Везни са спокойно и тихи, но с много индивидуален характер. Обичат хармонията, колебливи си особено, ако трябва да избират между практичното и екстравагантното. За да ги зарадвате, подаръкът за тях трябва да привлече окото. Тоест, те ще се впечатлят от красива или пъстра играчка. Трябва да знаете, че не са много лесни и трудно може да угодите, защото те самите не са сигурни какво искат, затова избягвайте да ги питате, изберете нещо по Ваша преценка.
 

8. Зодия Скорпион

 

Скорпионите са авантюристи и са много упорити.  Не обичат да стоят сами и се привързват много към своите играчки. Те не са лесни като деца, но ако сте родители на децата скорпион, си заслужава да следите тяхното развитие като личност отблизо. Какво да им подарите? Нещо, с което да развиват творческата си мисъл- консктруктори, енциклопедии, например. Падат си по неща, които ще задоволят фантазията им.
 

9. Зодия Стрелец

 

Стрелците са много интелигентни и любопитно. Отличителна черта за децата стрелец е, че не са притенциозни. Оценяват всеки жест и начин на поднасяне на всеки един подарък. Така, че каквото и да им подарите, просто го поднесете с много любов и желание, повяравайте ще ги зарадвате.
 

10. Зодия Козирог

 

Внимателно трябва да подходите при избора на подарък за детето козирог. От малки те различават скъпото и качественото.  Това, което предпочитат е подаръкът им да създава чувство за комфорт. Освен това, когато са запалени по някакво хоби, всеки подарък свързан с това, ще го впечатли.  Впечатляват се и от загадъчните неща. Затова подходящ подарък за тях са лекарските комплекти, магически карти или нестандартни играчки.
 

11. Зодия Водолей

 

Детето водолей е изобретателно.  Мислят изключително бързо и затова подходящ подарък за тях може да бъдат различни компютърни игри например. Подарък, който да им даде нови оригинални идеи.
 
 

12. Зодия Риби

 

Рибите са големи мечтатели. Те са артистични личности и обичат всичко свързано с изкуството.  Подарете им нещо, свързано с музиката и рисуването – музикален инструмент, микрофон или голям палитра.  На една интересна книга, също биха се зарадвали.
 
 
Изберете подаръци, с които да впечатлите детето си. Не подценявайте техния избор, подарете нещо, което да удовлетвори желанията му. Доверете се на нашите продукти и улеснете Вашия избор.  В категория „Хоби, игри и спорт” ще намерите играчки за момичета, игри за момчета, настолни игри, пъзели -  детски играчки за всеки различен характер. 

Напишете коментар